Μπερδεμένοι για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος

Μπερδεμένοι για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, καθώς μετά την αναζήτηση υποψηφίων από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, πλασαρίστηκε ως ανεξάρτητος ο πρώην Υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος, με αποτέλεσμα όλοι να ψάχνουν υποψηφίους και κυρίως τα …βήματά τους.

Ο νυν Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, μετά την καταστροφή της Βόρειας Εύβοιας και τις δηλώσεις του, δεν είναι και τόσο αγαπητός ούτε στους κατοίκους, ούτε στην Κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία ψάχνει αντικαταστάτη του, αλλά δυσκολεύεται να βρει και προσθέτουμε ότι ο κ. Σπανός έχει σθεναρή υποστήριξη από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έλαβε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία αρνήθηκε.

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν επίσης να βρουν τον αντικαταστάτη του πρώην Γραμματέα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρη Αναγνωστάκη, συνάμα όμως κρίνουν ότι πρέπει να απεμπλακούν από τον ΣΥΡΙΖΑίο – πλέον – Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος θέλει το χρίσμα, αλλά ο συνδυασμός του οποίου φυλλοροεί.

Στο ΚΙΝΑΛ πάει και έρχεται το όνομα της Κατερίνας Μπατζελή, προηγούνται όμως τα ψηφοδέλτια για τις Εθνικές εκλογές και θα ακολουθήσουν οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι.

Χώρο έχει βρει ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος φρόντισε έγκαιρα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και εκμεταλλεύεται τα προβλήματα των άλλων, καθώς νοιώθει δυνατός στην Εύβοια και στήνει συνδυασμό που να είναι δυνατός σε όλους τους Νομούς.