Χωρίς φωτογραφίες η τρίτη δόση του Πρωθυπουργού

Χωρίς φωτογραφίες η τρίτη δόση του Πρωθυπουργού

Σε λήψη της τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, προχώρησε ο Πρωθυπουργός, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους εμβολιασμούς, δεν φωτογραφήθηκε αυτή τη φορά με τη νοσηλεύτρια να του κάνει το εμβόλιο.

Για τις φωτογραφίες στους δύο προηγούμενους εμβολιασμούς (κυρίως για τον πρώτο), είχαν γραφτεί πολλά πικρόχολα σχόλια, κάτι που προφανώς το έλαβε υπόψη της η ομάδα επικοινωνίας του Μαξίμου και αυτή τη φορά ο εμβολιασμός δεν φωτογραφήθηκε, παρά μόνο η επίσκεψή του στο εμβολιαστικό κέντρο.

Πρώτη δόση εμβολιασμού του Πρωθυπουργού

Δεύτερη δόση εμβολιασμού του Πρωθυπουργού

Τρίτη δόση εμβολιασμού του Πρωθυπουργού

Για την ιστορία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», όπου έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά την 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.

Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.

Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά.

Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο».