Χρησμός Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Χρησμός Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Σε χρησμό προχώρησε o Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τις πικρές ήττες από τον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με τον αγαπημένο του τρόπο να δημοσιοποιεί τις θέσεις και τις απόψεις του (και όχι μόνο) που είναι το instagram, αυτή τη φορά σε πράσινο φόντο μίλησε για την αγαπημένη του ομάδα, την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού της οποίας είναι ιδιοκτήτης, χωρίς όμως να μπορέσουν να κατανοήσουν οι φίλαθλοι – ακόμα και οι αθλητικοί συντάκτες που καλύπτουν το μπάσκετ του Παναθηναϊκού – τι ακριβώς θέλει να πει ο κ. Γιαννακόπουλος και κυρίως αν θα ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη ή όχι.

Έγραψε και ανάρτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Η φετινή εικόνα του παντοκράτορα του μπάσκετ, δεν είναι αποδεκτή. Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του.

Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν.

Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια.

Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο Ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… να είναι όλοι σίγουροι για αυτό…

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».