Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν παροχή νομικής βοήθειας για συντάξεις

Share

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Δήμου Ηλιούπολης για ανάληψη δράσεων που θα αναβαθμίζουν τη σύνδεση και την αλληλεπίδραση μεταξύ των δημοτών και του Δήμου, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά κύκλος συναντήσεων με αντικείμενο την παροχή στήριξης σε θέματα συνταξιοδοτικής φύσεως.

Η δράση θα διεξαχθεί με τη συνδρομή της δικηγόρου-εργατολόγου και μέλους της εθελοντικής ομάδας Νομικής Υποστήριξης του Δήμου Ηλιούπολης, κυρίας Έλενας Κατσιαούνη, η οποία θα διευθύνει και τις προγραμματισμένες συναντήσεις.

Η συμμετοχή στη δράση αφορά κατά απόλυτη αποκλειστικότητα ευάλωτα πρόσωπα, δημότες της Ηλιούπολης και θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό συνάντησης, να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα:

https://forms.gle/tJvHsEkQri7UKhv96

Για την επιτυχή διεξαγωγή της συνάντησης θα πρέπει να έχουν προσδιοριστεί οι φορείς ασφάλισης και ο χρόνος υπαγωγής σε κάθε φορέα ξεχωριστά. Συνίσταται να υπάρχει διαθέσιμη κατάσταση ενσήμων.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 210-9732282 (ώρες 08.30-15.00).

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα