Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά από το 11,3% στο 9,3%

Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά από το 11,3% στο 9,3%

Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δημοσκόπηση της Marc που παρουσίασε χθες ο Antenna, καθώς σύμφωνα με την ίδια εταιρεία η Νέα Δημοκρατία έχασε 1,7% μέσα σε εννέα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Πρωθυπουργός παρουσία τις νέες παροχές προς τους πολίτες.

Στις 13/03/2022 η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» παρουσίασε δημοσκόπηση της Marc, όπου το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας ήταν 32.5% και του ΣΥΡΙΖΑ 21,2%, με τη διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα να φτάνει στο 11,3%.

Χθες 22/03/2022 o τηλεοπτικός σταθμός Antenna παρουσίασε νέα δημοσκόπηση της Marc, όπου το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας έχει διαμορφωθείς στο 30,8% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 21,5%, με τη διαφορά ανάμεσα στα κόμματα να πέφτει στο 9,3%.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με δύο  δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρείας μέσα σε 9 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις νέες παροχές προς τους πολίτες, η Κυβέρνηση έχασε 1,7% και η διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκε κατά 2%.

Προφανώς δεν έχουν απαντήσει στις δημοσκοπήσεις οι ίδιοι πολίτες. Όταν όμως η ίδια εταιρεία (η οποία διενεργεί δημοσκοπήσεις και για το Μέγαρο Μαξίμου), μέσα σε εννέα ημέρες που περιλαμβάνουν παροχές, βρίσκει και παρουσιάζει αυτά τα αποτελέσματα, τότε κάτι δεν έχει πάει καλά με τις παροχές και επίσης κάτι δεν πάει καλά και με τη Νέα Δημοκρατία.