Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Δυο αντίπαλοι στην ίδια πόλη

Share

Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκαν την ίδια μέρα στην Ανατολική Θράκη και συγκεκριμένα στην Κομοτηνή, όπου και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έκαναν τις προεκλογικές τους εμφανίσεις στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της Θράκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Κυρ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης, έκανε τις βόλτες του και μοίρασε αρκετές υποσχέσεις, παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, με τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων και χορευτικών συγκροτημάτων σε παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.

Από την πλευρά του ο Στ. Κασσελάκης ο οποίος παρακολούθησε στην Κομοτηνή την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων, στο πλαίσιο των εορτασμών, λειτούργησε ως star, προσφέροντας πολλές selfie σε μικρούς (κυρίως) και μεγάλους, προσφέροντας χαρά στους πρώην ΠΑΣΟΚ!

Στα πηγαδάκια ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ έκαναν σχόλια χαρακτηρίζοντας ως «λάθος» την μη ύπαρξη μειονοτικών υποψηφίων στα ψηφοδέλτιά τους.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες μας στις Ευρωεκλογές το πιθανότερο σενάριο είναι να τερματίσει πρώτο μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ και στη συνέχεια να ακολουθήσουν η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα