Έχει «κλειδώσει» η Μαριάνθη Καφετζή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Έχει «κλειδώσει» η Μαριάνθη Καφετζή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Μπορεί να διαβάζουμε και να ακούμε ότι κονταροχτυπιούνται στη Νέα Δημοκρατία για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας (όπως έχουμε ξαναγράψει) έχει κλειδώσει για τα καλά η υποψηφιότητα της Μαριάνθης Καφετζή – Ραυτοπούλου.

Για την «μαύρη τρύπα» (έτσι χαρακτηρίζουν στη ΝΔ την Περιφέρεια Β. Αιγαίου),  η κα Καφετζή έχει πάρει το ok από την Πειραιώς, αλλά και από το Μέγαρο Μαξίμου και ήδη έχει ξεκινήσει τις επισκέψεις στα νησιά του Β. Αιγαίου, καθώς και τις επαφές της με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τοπικούς παράγοντες.

Σε δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον νυν Βουλευτή Χαράλαμπο Αθανασίου ως πιθανό υποψήφιο Περιφερειάρχη, στην πραγματικότητα όμως ο κ. Αθανασίου έχει ενημερώσει κατηγορηματικά ότι θα είναι υποψήφιος Βουλευτής, ως επίσης ότι εγκαταλείπει τον νυν Πειφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και έχει ξεκινήσει τη στήριξή του στην κα Καφετζή.

Ως δεύτερο – και μάλιστα επικρατέστερο – υποψήφιο της ΝΔ για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρουσιάζουν τον πρώην Υπουργό, Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος το πιθανότερο θα είναι υποψήφιος Βουλευτής σε άλλη εκλογική περιφέρεια.

Στο πλευρό της Μ. Καφετζή βρίσκονται ήδη βουλευτές της νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στο Βόρειο Αιγαίο, καθώς και η πρώην Περιφερειάρχης και νυν Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου.

Η συνύπαρξη της Μαριάνθης Καφετζή στη Λέσβο, με τον Παύλο Μαρινάκη, τον Στέλιο Κονταδάκη και τον Χαράλαμπο Αθανασίου, δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια, άλλωστε οι κομματικοί, αλλά και ο Βουλευτής Λέσβου, παρουσίαζαν την κα Καφετζή στους παρευρισκόμενους.