Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

Είναι ο Κασσελάκης η εναλλακτική πρόταση που θέλουν;

Share

Από τη μεταπολίτευση και μετά, ο Έλληνας αναζητά έναν εναλλακτικό πολιτικό κορμό απέναντι στη Δεξιά. Κάπως έτσι βρέθηκαν στο τιμόνι της χώρας ο Ανδρέας Παπανδρέου για πολλά χρόνια, στη συνέχεια για πέντε χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας και πλέον όλα δείχνουν ότι η εναλλακτική πρόταση θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με τις 65.000 ψήφους στο σακίδιό του, ανέτρεψε όλες τις στρατηγικές που ύφαιναν εδώ και χρόνια βαριά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ και τα παίζει όλα για όλα στις πέντε μέρες που απομένουν.

Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει ο κ. Κασσελάκης είναι η σύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε μια νέα ενότητα, κάτι για το οποίο θα προσπαθήσουν να πείσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αυτή την εβδομάδα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο Τσακαλώτος και οι πέριξ αυτού.

Παράλληλα, η πλευρά Κασσελάκη πρέπει να διερευνήσει τρόπους συνεργασίας με πρόσωπα όπως ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Διονύσης Τεμπονέρας, έτσι ώστε να έχει μαζί του ανεξάρτητες φωνές που δεν μπήκαν στο παιχνίδι των στηρίξεων.

Τις επόμενες πέντε ημέρες θα εξαρτηθούν πολλά για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, της Αριστεράς και του τόπου.

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα