Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Εκνευρισμός στην Ελληνική Κοινότητα της Νέας Υόρκης

Share

Αντάρα και εκνευρισμός υπάρχει στην Ελληνική Κοινότητα της Νέας Υόρκης, με αφορμή την ακύρωση της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που υπάρχουν στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο.

Σύμφωνα με πηγές μας στην ομογένεια, υπάρχει απογοήτευση στο πρόσωπο του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπαίντεν, καθώς ακύρωσε τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ την ίδια στιγμή θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, εικάζοντας ότι έπαιξε ρόλο για την πρόσκληση η ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα πάντα με τις πηγές μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν πήγε και τόσο καλά η επίσκεψη της Υπουργού Εσωτερικών, Νίκης Κεραμέως για την επιστολική ψήφο, η οποία έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων σχετικά με την παραμέληση της Ομογένειας, σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργούνται από την υποστελέχωση του Γενικού Προξενείου της Νέας Υόρκης, την απομάκρυνση και την μη αντικατάσταση του Έλληνα Γενικού Προξένου.

διαβάστε περισσότερα

Πέτα τον σκελετό από τη ντουλάπα!

0
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έρχονται όλο και ποιο κοντά και οι υποψήφιοι αρχίζουν να ψάχνουν τους σκελετούς...

Επικαιρότητα