Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Ένα δημοσίευμα, τρεις διαψεύσεις και δύο μηνύσεις

Share

Ένα δημοσίευμα το οποίο έχει δεχθεί τρεις ηχηρές διαψεύσεις, μπορεί τελικά να πετύχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που – ίσως – να ήθελαν, με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που αφορούσε στη σύζυγο του Πρωθυπουργού.

Λάδι στη φωτιά στο εσωτερικό της Κυβέρνησης όπως και στη διαμάχη ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπάθησαν να ρίξουν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, μάλλον όμως πέτυχαν το αντίθετο φέρνοντας τις αντιμαχόμενες πλευρές στην ίδια όχθη.

Οι τρεις διαψεύσεις

Η πρώτη διάψευση για το δημοσίευμα της «Εστίας» ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε.

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα Εστία δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας. Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διέψευσε και ο εκδότης του iefimerida.gr Χρήστος Ράπτης, γράφοντας.

«Είναι χυδαίο ψεύδος. Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης. Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, προκειμένου να προφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου από τις αθλιότητες και τα ψεύδη του κ. Κοττάκη».

Ακολούθησε το Mega ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο στο χθεσινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού είπε: «Σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο».

 

διαβάστε περισσότερα

Πέτα τον σκελετό από τη ντουλάπα!

0
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έρχονται όλο και ποιο κοντά και οι υποψήφιοι αρχίζουν να ψάχνουν τους σκελετούς...

Επικαιρότητα