Επιθετική ή αμυντική η κίνηση Ανδρουλάκη με την κατάθεση μήνυσης για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του;

Επιθετική ή αμυντική η κίνηση Ανδρουλάκη με την κατάθεση μήνυσης για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του;

Η κίνηση Ανδρουλάκη με την κατάθεση μήνυσης για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του, είναι επιθετική ή αμυντική;

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν στην πιάτσα οι γνωρίζοντες καλά τη αγορά, όπως και πολλά μυστικά της, τα οποία κανείς δεν αποκλείει ότι μπορεί να είναι …καταγεγραμμένα.

Ως επιθετική κίνηση προς την Κυβέρνηση χαρακτηρίζεται, καθώς μετά τις δημοσκοπήσεις στις οποίες η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ έχουν ως δεύτερη επιλογή τη Νέα Δημοκρατία και σε κάποιες περιπτώσεις υποστηρίζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες. Συνδύασαν μάλιστα τη μήνυση Ανδρουλάκη με τη σκληρή αντιπολίτευση που έκανε για τις φωτιές.

Τη συγκεκριμένη κίνηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ άλλοι τη θεώρησαν ως σινιάλο σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη συνέδεσαν μάλιστα με την ψηφοφορία για τη διανομή των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, όπως και με την κοινή επιστολή που έστειλαν Ν. Ηλιόπουλος – Π. Γερουλάνος ως επικεφαλείς Δημοτικών παρατάξεων, για μείωση των δημοτικών τελών στο Δήμο Αθηναίων.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που λένε ότι «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα», χαρακτηρίζοντας την κίνηση Ανδρουλάκη ως αμυντική, στη λογική «φύλαγε τα ρούχα σου για να ΄χεις τα μισά»!

Ανεξάρτητα πάντως με το εάν είναι επιθετική ή αμυντική η κίνηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σίγουρα πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση απόπειρας παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών στην Ελλάδα.