Έρευνα για την πώληση του KONTRA CHANELL

Έρευνα για την πώληση του KONTRA CHANELL

Προφανώς προς πώληση είναι το τηλεοπτικό κανάλι KONTRA, αν κρίνουμε από τα ερωτήματα σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση της Prorata.

Από τα επτά ερωτήματα που τίθενται, τα τρία αφορούν απευθείας το KONTRA, στα άλλα τρία είναι παρέα με τα υπόλοιπα κανάλια, ενώ στο έβδομο ερώτημα προσπαθούν να καταλάβουν την πολιτική τοποθέτηση αυτών που παρακολουθούν το κανάλι του Ανδρέα Κουρή.

Χαρακτηριστικά είναι τα ερωτήματα:

*«Μπορείτε να εμπιστευτείτε το KONTRA ως την βασική πηγή για την ενημέρωσή σας μεταξύ των τηλεοπτικών καναλιών;»

*«Σε τι συχνότητα παρακολουθείτε το τηλεοπτικό κανάλι Kontra για τουλάχιστον 30 λεπτά συνεχόμενα;»

*«Ποιους από τους παρακάτω παρουσιαστές του Kontra γνωρίζετε και τι άποψη έχετε γι’ αυτούς;», όπου παραθέτουν τα ονόματα των δημοσιογράφων: Γιώργος Μελλιγώνης, Αναστασία Γιάμαλη, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Φοίβος Κλαυδιανός, Κώστας Πουλακίδας και Σπύρος Σουρμελίδης.

Με βάση το ερωτηματολόγιο, είναι εμφανές ότι η έρευνα έχει παραγγελθεί για να «διαβάσουν» τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA, τους δημοσιογράφους που εμφανίζονται, καθώς και την πολιτική τοποθέτηση όσων το παρακολουθούν.

Αν σε λίγο υπάρξει αγοροπωλησία του καναλιού, τότε θα μάθουμε τον αγοραστή που παράγγειλε τη δημοσκόπηση. Αν όχι, σημαίνει ότι ο αγοραστής δεν έμεινε ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της έρευνας!

Tagged with