Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Έξι υποψήφιοι για δύο (άντε τρεις) θέσεις

Share

Σε μια ιδιαίτερη μάχη στηρίξεων έχουν περιέλθει έξι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, παρά το ότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα οι υποψηφιότητες από τον Πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Αναφερόμαστε στους νυν Ευρωβουλευτές Έλενα Κουντουρά και Κώστα Αρβανίτη, καθώς και στους Νικόλα Φαραντούρη, Θεοδώρα Αυγέρη, Γιώργο Τσίπρα, καθώς και τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά.

Με βάση τα δημοσκοπικά ευρήματα οι έξι υποψήφιοι που αναφέραμε (εκτός αν υπάρξουν και εκπλήξεις στις υποψηφιότητες), θα παλέψουν για δύο θέσεις και στην καλή περίπτωση για τρεις, κάτι που σημαίνει ότι η μάχη θα είναι σκληρή και αναζητούν όλοι στηρίξεις.

Ο Κώστας Αρβανίτης, όλα δείχνουν ότι θα έχει την πλήρη στήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που σημαίνει ότι οι «άνθρωποι» και τα «συστήματα» του πρώην Πρωθυπουργού θα δώσουν απλόχερη βοήθεια στον δημοσιογράφο.

Η Έλενα Κουντουρά φαίνεται ότι θα έχει τη στήριξη από τον Στ. Κασσελάκη, τον οποίο έχει στηρίξει από την πλευρά της, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει τις δικές της δεξαμενές, κυρίως σε χώρους που αφορούν τις γυναίκες.

Ο Νικόλας Φαραντούρης φαίνεται ότι πατάει σε δύο βάρκες, καθώς έχει στηρίξει τον κ. Κασσελάκη, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με τον Αλέξη Τσίπρα. Ταυτόχρονα ο κ. Φαραντούρης, δεν έχει αφήσει πίτα για πίτα του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλα τα σημεία της χώρας, σε συνδυασμό με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η Θεοδώρα Αυγέρη ποντάρει ξεκάθαρα πάνω στον Στέφανο Κασσελάκη και τα «σύστηματά του», καθώς από την προεκλογική περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ είχε σταθεί δίπλα στον Πρόεδρο, ενώ ταυτόχρονα είναι η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε δημοσιότητα.

Ο Γιώργος Τσίπρας είναι ερωτηματικό, καθώς δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον ξάδελφό του Αλέξη, ενώ χάλασε τις σχέσεις του και με τον Στ. Κασσελάκη. Ποντάρει στο ότι ήταν ένας από τους τρεις που έφεραν την πρόταση στο Συνέδριο για τη μη διεξαγωγή των εκλογών, ενώ κουβαλάει το επίθετο Τσίπρας!

Ο μπασκετικός Νίκος Παππάς μίλησε σε πρώτο επίπεδο με τον Αλέξη Τσίπρα, συμφώνησε όμως με τον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με την υποψηφιότητά του, ενώ είναι ο μόνος από τους έξι υποψηφίους που μπορεί να φέρει επιπλέον ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος σε ένα άλλο νεανικό, αθλητικό και Παναθηναϊκό κοινό.

Υ.Γ. Στις Ευρωεκλογές οι ψηφοφόροι θα έχουν το δικαίωμα να βάλουν έως 4 σταυρούς.

διαβάστε περισσότερα

Πέτα τον σκελετό από τη ντουλάπα!

0
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έρχονται όλο και ποιο κοντά και οι υποψήφιοι αρχίζουν να ψάχνουν τους σκελετούς...

Επικαιρότητα