Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Φρένο ΣΥΡΙΖΑ για Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Share

Από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλησιάσει τον 50χρονο Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Αθανάσιο Σαββάκη

Φρένο έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πανελλαδικά, για τα πρόσωπα που θα μπορούσε να στηρίξει η Κουμουνδούρου στις Περιφέρειες και στους μεγάλους Δήμους, Η αναστολή συζητήσεων προέκυψε καθώς οι βουλευτές θέλουν να προωθήσουν τους δικούς τους, έτσι ώστε να έχουν στηρίγματα στις βουλευτικές εκλογές.

Παρά ταύτα οι κεραίες μας στη Θεσσαλονίκη έχουν εντοπίσει επαφές και συζητήσεις, τις οποίες σας …αποκαλύπτουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλησιάσει τον 50χρονο Θεσσαλονικιό επιχειρηματία Αθανάσιο Σαββάκη, με στόχο να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σαββάκης είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, Πρόεδρος του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας και ανάμεσα στα άλλα είναι και Μέλος Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Σε ότι αφορά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρώην υποψήφιος και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, έχει αρνηθεί την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια.

Επίσης δεν έχει υποκύψει ο Γιάννης Μαγκριώτης στο φλερτ που του έκαναν, φλερτ με τρεις εναλλακτικές που ήταν η υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Βουλή, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

 

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα