Φρέσκα – δημοσκοπικά – κουλούρια!

Φρέσκα – δημοσκοπικά – κουλούρια!

Οι φρέσκιες δημοσκοπήσεις καταφθάνουν και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε μια πλήρη δημοσκοπική εικόνα για του που βρίσκονται τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Μέχρι στιγμής η εικόνα που υπάρχει είναι με τη διαφορά να βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΚΙΝΑΛ, να σταθεροποιείται σε διψήφιο ποσοστό.

Η Κυβέρνηση – σύμφωνα με πληροφορίες μας – θα καταγράφει μικρή φθορά ένεκα των μέτρων για την πανδημία και την ακρίβεια, με τη διαφορά ότι τη φθορά της Κυβέρνησης δεν θα την καρπούται η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του καταβάλει προσπάθεια να αυξήσει τη συσπείρωσή του, χωρίς όμως να κερδίζει από την κυβερνητική φθορά, ενώ έχει απώλειες προς το ΚΙΝΑΛ.

Αν όντως η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα, τότε η Κυβέρνηση θα είναι χαρούμενη, καθώς μετά το πέρας της πανδημίας, θα δει τα ποσοστά της να ανεβαίνουν ξανά.

Τέλος, σε ότι αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει τον πρώτο λόγο, με τον «φρέσκο» Ν. Ανδρουλάκη να έχει μεγαλύτερη πέραση από τον Α. Τσίπρα, «ψωνίζοντας» από τη δεξαμενή που στην επιλογή ανάμεσα σε Μητσοτάκη – Τσίπρα, λέει «κανένας».