Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
29.7 C
Athens

Γρ. Κωνσταντέλλος: «Δεν δέχομαι διορισμό ούτε για τον εαυτό μου»

Share

«Ή όλοι μαζί ή θα διαχωρίσω τη θέση μου» είναι η ατάκα που μας είπε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ερωτώμενος για το τι θα πράξει σχετικά με την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της ΚΕΔΕ.

«Δεν δέχομαι διορισμό ούτε για τον εαυτό μου» συνέχισε ο κ. Κωνσταντέλλος, αναφερόμενος προφανώς στον νυν Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, (Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης), ο οποίος πιέζει το Μαξίμου για να είναι ο εκλεκτός του.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο έχει φουντώσει μετά την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων, καθώς μετά την μεταπήδηση του Δημήτρη Παπαστεργίου στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είχε γίνει η συμφωνία ότι ο κ. Κυρίζογλου θα είναι Πρόεδρος της ΚΕΔΕ μέχρι τη λήξη της θητείας του και στη συνέχεια θα αναλάβει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η ήττα όμως Μπακογιάννη άλλαξε τους σχεδιασμούς, με τον κ. Κυρίζογλου να θέλει να είναι ο «διορισμένος» επόμενος Πρόεδρος, ενώ ο κ. Κωνσταντέλλος αναζητά την αναμέτρηση εντός των τειχών της Νέας Δημοκρατίας, με τον επικρατέστερο να είναι ο επόμενος. Άλλωστε ο κ. Κωνσταντέλλος έχει πετάξει το γάντι προς τον κ. Κυρίζογλου προκαλώντας τον «έλα να αναμετρηθούμε», γάντι το οποίο δεν σήκωσε όμως ο κ. Κυρίζογλου.

Από το Μαξίμου μαθαίνουμε ότι οι αποφάσεις τους θα ανακοινωθούν πιθανόν το επόμενο 10ήμερο, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι εκλογές για την ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθούν 50 ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές, χρονική περίοδος κατά την οποία η Κυβέρνηση δεν θα ήθελε γκρίνια και εσωστρέφεια που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτογκόλ, όπως αυτά του Β΄ γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα