Η διαχείριση των αποβλήτων στην Εύβοια φέρνει κοντά ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ

Η διαχείριση των αποβλήτων στην Εύβοια φέρνει κοντά ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ

Η διαχείριση των αποβλήτων στην Εύβοια, φέρνει κοντά δύο Περιφερειακούς συνδυασμούς της Στερεάς Ελλάδας, σε μια προσπάθεια κοινού πολιτικού βηματισμό.

Αναφερόμαστε στις παρατάξεις «Στερεά υπεροχής» και «Πατρίδα μας η Στερεά», με τους επικεφαλής Δημήτρη Αναγνωστάκη και Κατερίνα Μπατζελή να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κοινό ψηφοδέλτιο στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι τρεις επικεφαλείς συνδυασμών Α. Γκλέτσος, Δ. Αναγνωστάκης και Κ. Μπατζελή, έχουν συναντηθεί για να χαράξουν κοινή πορεία, κάτι για το οποίο συμφώνησαν.

Στη συνέχεια όμως ο Απόστολος Γκλέτσος διαχώρισε την πορεία του αποχωρώντας από το σχήμα (χωρίς να ενημερώσει τους άλλους δύο), στέλνοντας το μήνυμα ότι θα είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο δεν έχει αποφασιστεί κεντρικά.

Για την ιστορία, οι παρατάξεις «Στερεά Υπεροχής» και «Πατρίδα μας η Στερεά», συνδιοργανώνουν ανοικτή συζήτηση, με θέμα «Αναθεώρηση Εθνικού και Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων – Νέες Προοπτικές και προκλήσεις», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ώρα 5.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας.