Η ερώτηση που δεν απαντήθηκε

Η ερώτηση που δεν απαντήθηκε

Χθες η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου δέχθηκε μια σειρά ερωτημάτων στα οποία απάντησε.

Υπήρξε όμβως ένα ερώτημα σχετικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το οποίο δεν απαντήθηκε ή απαντήθηκε ένα μικρό μέρος της ερώτησης που τέθηκε. Ο διάλογος έχει ως εξής:

Χ. ΔΗΜΑΡΑΣ: Τις τελευταίες μέρες έχει αναζωπυρωθεί η κόντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τη διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, μελών της οικογένειας Σαββίδη από την εποπτεύουσα από τον Υφυπουργό, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον Πρόεδρό της, που αποτελεί επιλογή του κ. Αυγενάκη. Θεωρείτε ότι υπάρχουν αντικειμενικές ευθύνες, που αγγίζουν τον κ. Αυγενάκη; Θα έπρεπε να ενεργήσει κάπως διαφορετικά στο συγκεκριμένο θέμα; Πως βλέπετε αυτή την κόντρα και γενικότερα αν θεωρείτε επιτυχημένο το έργο του Υφυπουργού.

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Προφανώς και το έργου του Υφυπουργού, που είναι και έργο της Κυβέρνησης είναι ένα έργο, το οποίο έχει να παρουσιάσει πολύ σημαντικές επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό, σε μια σειρά από πράγματα. Τώρα, για το συγκεκριμένο θέμα που μου λέτε, δεν το γνωρίζω. Θα επανέλθω για να σας απαντήσω.