Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
36.9 C
Athens

Η ΕΣΗΕΑ στηρίζει τους δημοσιογράφους της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον σεισμό

Share

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας τη βαθύτατη οδύνη του για τις χιλιάδες ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, ο οποίος έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσθεώρητες συνέπειές του στους κατοίκους των περιοχών αυτών και ανταποκρινόμενο στην έκκληση αλληλεγγύης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα αλλά και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και της Ένωσης Δημοσιογράφων Τουρκίας, αποφάσισε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση:

Να στηρίξει τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα που δραστηριοποιούνται στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας με το ποσό των 2.000 ευρώ.

Να χορηγήσει ποσό 1.500 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας αποκλειστικά για τη Συρία.

Να βοηθήσει τις οικογένειες των δημοσιογράφων που επλήγησαν από τον σεισμό στην Τουρκία με τη χορήγηση 1.500 ευρώ στην Ένωση Δημοσιογράφων της Τουρκίας (Turkiye Gazeteciler Sendikasi – TGS). Επίσης, θα στηρίξει με όποιον τρόπο χρειαστεί και τις υπόλοιπες δημοσιογραφικές Ενώσεις της Τουρκίας.

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα