Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Η κούρσα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Share

Μέσω Λήμνου ανακοίνωσε δημόσια την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η Μαριάνθη Καφετζή Ραυτοπούλου, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Limnos FM 100, ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά της και είπε.

«Προτίθεμαι να είμαι υποψήφια για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, βλέποντας την ανυπαρξία της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα να νησιά να είναι ξεχασμένα. Κάτι πρέπει να κάνουμε, για αυτό και σηκώνω τα μανίκια. Έχω σκοπό να τρέξω για να αλλάξουμε την εικόνα των νησιών μας», είπε η κα Καφετζή, η οποία όπως σας έχουμε ξαναγράψει έχει πάρει το ok από τη Νέα Δημοκρατία και το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο παρασκήνιο, μαθαίνουμε ότι η συνέντευξη με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Μ. Καφετζή, εκνεύρισε τη σύζυγο του νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, με αποτέλεσμα να βάλει στο στόχαστρο τη δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη!

Στην ίδια Περιφέρεια ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνει τελικά ο δημοσιογράφος Στρατής Λιαρέλης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας προχωρά σε συναντήσεις με τη Νέα Δημοκρατία και το Μαξίμου.

Από την πλευρά του ο έτερος δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, έχει αρχίσει τη σκληρή αντιπολίτευση στον Κώστα Μουτζούρη, ενώ παράλληλα επισκέπτεται όλα τα νησιά της Περιφέρειας. Το ερώτημα που θέτουν σε όλα τα νησιά σχετικά με τον Σταμάτη Μαλέλη, είναι εάν ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Mega θα έχει ή όχι τη στήριξη του ιδιοκτήτη του καναλιού, Βαγγέλη Μαρινάκη!

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα