Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Η λέξη συνεννόηση δεν υπάρχει στο πολιτικό τους λεξιλόγιο

Share

Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο δεν θα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Σε ότι πει ο ένας άσπρο, ο άλλος θα πει μαύρο και αντίστροφα. Τα γράφω γιατί μπορεί να ξεκινήσαμε με την παιδεία, την υγεία, τα Ελληνοτουρκικά, τους εξοπλισμούς, τη δικαιοσύνη και πάει λέγοντας και φτάσαμε στο σημείο να τσακωνόμαστε για τα μάρμαρα και τον τέως. Είναι εμφανές ότι η λέξη συνεννόηση δεν υπάρχει στο πολιτικό τους λεξιλόγιο.

* Στρίψτε τη ματιά σας προς τον Δικηγορικό Σύλλογο, όπου σήμερα έχει συγκληθεί το ΔΣ για να πάρει θέση σχετικά με τα όσο είπαν ο Ντογιάκος, ο Ράμμος και οι Συνταγματολόγοι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι η ανακοίνωσή τους θα μπατάρει πολύ προς τους …συνταγματολόγους!

*Επίσης – αν καλά έχω μάθει – στη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάποιοι θα προσπαθήσουν να το κάνουν Κούγκι, αναγκάζοντας την κα Σακελλαροπούλου να …μαλώσει τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

*Επίσης, στο ίδιο Μέγαρο, το Προεδρικό, ο πρώην Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος είχε συνάντηση με θεσμικό άνθρωπο που είναι σήμερα στην επικαιρότητα και ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει …Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τι σου είναι η φιλοδοξία!

*Και μιας και αναφέρθηκα στον Προκόπη Παυλόπουλο, λέω σε σας που έχετε κατά νου να τον καλέσετε να μιλήσει για το βιβλίο σας, να μην μπείτε στον κόπο, γιατί έχει αποφασίσει στις παρουσιάσεις βιβλίων, απλά να παρίσταται.

*Έψαχνα χθες τον «καπετάνιο» Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν τον είδα. Τον έψαχνα στο Δικαστήριο στην υπόθεση Κρέτσου – Γ. Καλογρίτσα (γιός του κ. Χρήστου), ούτε εκεί ήταν. Πάντως η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα έριξε πολλά πυρά στον Ν. Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο. Η συνέχεια (20 του μήνα θα καταθέσουν τα αδέλφια Χουρί στο Ειδικό Δικαστήριο, 27 του μήνα συνεχίζεται η άλλη δίκη), θα έχει ενδιαφέρον!

*Στις 23 του μήνα στην Παλαιά Βουλή θα έχουμε πολιτικό μνημόσυνο για τον Σήφη Βαλυράκη. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το πάνελ, όπου θα προλογίσει ο Αντώνης Σαμαράς και θα μιλήσουν ο Κώστας Τζαβάρας και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Η σύνθεση έχει μπερδέψει το πολιτικό σύστημα!

*Σε Ξάνθη – Αλεξανδρούπολη θα είναι σήμερα και αύριο ο Μητσοτάκης, οπότε σου λέει ο Τ. Θεοδωρικάκος, ευκαιρία είναι να βγάλω ένα δελτίο Τύπου για τον φράχτη στον Έβρο, όπου είναι «σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία για την επέκταση». Ο συνδυασμός της επικαιρότητας και του καλού παιδιού.

*Θερμή συνάντηση της πολιτικής με το τραγούδι τσίμπησε δικός μου άνθρωπος στη Βαλαωρίτου. Στο όρθιο βρέθηκαν και τα είπαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μανώλης Μητσιάς, σε πολύ ζεστό – φιλικό κλίμα.

*«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση». Αυτή είναι η φράση που λέει ο Θάνος Μωραΐτης σε όσους τον ρωτούν αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα και συμπληρώνει. «Θα είμαι εκ νέου Βουλευτής».

*Κουτσομπολιά ή πραγματικότητα; Για δύο δημοσιογράφους της ΕΡΤ ακούω ότι μπορεί να είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Ο ένας πολιτικός συντάκτης φίλος της Νέας Δημοκρατίας και ο έτερος από το αθλητικό τμήμα, με προϊστορία στις καλές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ. Φήμες η αλήθειες;

 

διαβάστε περισσότερα

Πέτα τον σκελετό από τη ντουλάπα!

0
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έρχονται όλο και ποιο κοντά και οι υποψήφιοι αρχίζουν να ψάχνουν τους σκελετούς...

Επικαιρότητα