Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Η μάχη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Share

Όσο περνά ο χρόνος και οι εκλογές  – εθνικές και Τοπική Αυτοδιοίκηση – πλησιάζουν, είναι λογικό τα κόμματα να «κλειδώνουν» υποψηφίους Βουλευτές, Περιφερειάρχες και Δημάρχους, έτσι ώστε να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο για να «περπατήσουν» την υποψηφιότητά τους.

Μία από τις περιφέρειες που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, εκεί όπου η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλα προβλήματα με τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος βγήκε στα κάγκελα με την Κυβέρνηση για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Μουτζούρης – γεννημένος στη Λέσβο – έχει ως βασικό στήριγμα τον Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος έχει καταφέρει να ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις στη συγκεκριμένη Περιφέρεια.

Ακούστηκε το όνομα του πρώην υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή, ως πιθανού υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας έχει «κλειδώσει» – μέσω Μαξίμου και Πειραιώς – η υποψηφιότητα της Μαριάνθης Καφετζή – Ραυτοπούλου.

Η Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου είναι στέλεχος της Νέας Δημοκραατίας οικονομολόγος ΜΒΑ, στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, ενώ έχει υπάρξει υποψήφια με τον Γιώργο Κουμουτσάκο για την Περιφέρεια Αττικής.

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα