Η νέα επιθεώρηση με τίτλο «Περιφερειάρχης Αττικής»

Η νέα επιθεώρηση με τίτλο «Περιφερειάρχης Αττικής»

Πρωταγωνιστές, Γ. Πατούλης, Α. Λοβέρδος και Γ. Σγουρός

Σε επιθεώρηση που θα έκοβε πολλά εισιτήρια στο Δελφινάριο εξελίσσεται η Περιφέρεια Αττικής, με τις υποψηφιότητες να πέφτουν ως βροχή.

Ξεκινάμε από τα σίγουρα, όπου είμαστε σίγουροι ότι η Αττική έχει Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη, ως επίσης ότι η πρώην Ρένα Δούρου δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια Περιφερειάρχης.

Ερχόμαστε τώρα στα επιθεωρησιακά σενάρια τα οποία φέρνουν ως υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Ανδρέα Λοβέρδο, με αντίπαλο τον Γιάννη Σγουρό.

Η υπόθεση του έργου

Το έργο εξελίσσεται ως εξής. Ο Λοβέρδος ως υποψήφιος Περιφερειάρχης θα φέρει κοντά τη Νέα Δημοκρατία με το ΚΙΝΑΛ, δίνοντας προοπτική σε Κυβερνητική συνεργασία ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Η απάντηση έρχεται από την αντίπερα όχθη και ακούει στο όνομα του Γιάννη Σγουρού, ο οποίος επίσης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, θα φέρει κοντά τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ, έτσι ώστε να μπει ένα λιθαράκι στην Προοδευτική Συμμαχία.

Κάπου εδώ όμως κάνει την εμφάνισή του ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο οποίος με τη σειρά του λέει με στόμφο «Εγώ θα είμαι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας», στέλνοντας το μήνυμα «κόφτε τα αστεία με τον Λοβέρδο».

Η συνέχεια θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκονται οι Πρόεδροι των κομμάτων, γι αυτό και σας προτείνουμε να πάτε να δείτε, την παράσταση. Άλλωστε, από τα εισιτήρια θα δώσουν ένα ποσοστό για την αγορά rapid test…