Η νέα Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης και τα στηρίγματά της

Η νέα Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης και τα στηρίγματά της

Η Ρένα Βασιλάκη είναι η νέα Πρόεδρος στην Παγκρήτια Ένωση Αττικής, τον μεγαλύτερο πολιτιστικό σύλλογος της χώρας.

Στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή με μεγάλη προσέλευση κόσμου, η κα Βασιλάκη εκλέχτηκε με ποσοστό 62%, ενώ ο Γιώργος Πετράκης συγκέντρωσε το 38%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η Ρένα Βασιλάκη βρήκε στήριξη από τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον Ευτύχη Κορκιδάκη, τον Βασίλη Κορκίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στην εκλογική μάχη δεν πήρε θέση ο Κρητικός Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στην αρχή στήριξε φανερά τη νέα Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης με την οποία έχει συνεργαστεί, στη συνέχεια τον απέσυραν από τη φανερή στήριξη.

Για να γνωρίζετε η Ρένα Βασιλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εχει διατελέσει Πρόεδρος των Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, Νομαρχιακή σύμβουλος Πειραιά, ενώ το 2010 έλαβε την πρώτη θέση σε σταυρούς ως Περιφερειακή σύμβουλος στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

Tο 2009 ήταν υποψήφια στη Β’ Πειραιώς με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ υπήρξε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τρεις θητείες μέχρι και το 12ο Συνέδριο το Δεκέμβριο του 2018.

Λόγω της καταγωγής της από την Κρήτη, ήταν ενεργό μέλος, από 18 ετών, στα Δ.Σ. της Παγκρητίου Ενώσεως, του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και της Ενώσεως Γυναικών Κρήτης.