Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Η πολιτική πάνω σε τροχούς!

Share

Πολύ κουβέντα γίνεται για την πρωτοποριακή κίνηση με το «τροχόσπιτο του Κασσελάκη», με το οποίο περιοδεύει στην επικράτεια, προκειμένου να προωθήσει το κόμμα του στις Ευρωεκλογές.

Είναι πολλοί αυτοί που χαρακτηρίζουν το τροχόσπιτο ως «μία ακόμα καινοτομία», που συμβαδίζει με το προφίλ που χτίζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως για τον εαυτό του και όχι για το κόμμα στο οποίο προεδρεύει!

Η σύγχρονή πολιτική ιστορία του τόπου μας όμως, φέρνει τον Στ. Κασσελάκη με το τροχόσπιτό του στην τρίτη θέση, καθώς υπάρχουν αντίστοιχες «πρωτοποριακές κινήσεις», που έρχονται από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την προηγούμενη δεκαετία.

Την περίοδο 2010-2012, ο Γιώργος Παπανδρέου λανσάρισε το σλόγκαν «ΠΑΣΟΚ πρώτα ο πολίτης» και με αυτό έντυσε την νταλίκα η οποία κινήθηκε προεκλογικά σε όλη την Ελλάδα για να καλύψει τις τεχνολογικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ.

Δύο χρόνια αργότερα, στις Ευρωεκλογές του 2014, ο Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, Γιώργος Χατζημαρκάκης, λανσάρισε το διώροφο λεωφορείου Βρετανικού τύπου, το οποίο είχε ντύσει με τα χρώματα και τα σήματα του κόμματός του για να μετακινηθεί παρέα με τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα.

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα