Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

Η πολυκατοικία δεξιά της Δεξιάς

Share

Προσπάθειες για τη δημιουργία ενός υπερσυντηρητικού σχήματος

Κινητικότητα υπάρχει στην πολυκατοικία που βρίσκεται δεξιά της Δεξιάς, χωρίς όμως να έχει βρεθεί αυτός που θα μπορούσε να μπει ως …διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλία Κασιδιάρη, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης με τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, είναι μερικοί από αυτούς που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορούν να το καταφέρουν, με δημοσκοπική παρουσία να έχει μόνο ο Κασιδιάρης μέσα από τη φυλακή.

Η δημιουργία ενός υπερσυντηρητικού σχήματος, προφανώς θα κάνει μεγάλη ζημιά στη Νέα Δημοκρατία, κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά στο Μαξίμου, γι αυτό και καταβάλουν προσπάθειες ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να παραμείνει διασπασμένος και να μην έχει περιθώρια παρουσίας με την απλή αναλογική.

Η δεξιά γνωρίζει πολύ καλά, ότι στο παρελθόν μικρά υπερσυντηρητικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ και οι ΑΝΕΛΛ, κατάφεραν να αποσπάσουν το μερίδιο της κοινωνίας που τους έβαλε στη Βουλή, αποκτώντας και ρόλο ρυθμιστικό.

Τα δύο αγκάθια που έχει η Νέα Δημοκρατία στα πλευρά της είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Γιώργος Κύρτσος. Ο ανεξάρτητος πλέον Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τις υπερσυντηρητικές απόψεις του, όπως και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, Γιώργος Κύρτσος, έχουν τις προσωπικές τους βλέψεις, με το Μαξίμου να διακρίνει μεγαλύτερο κίνδυνο στο πρόσωπο του Γιώργου Κύρτσου. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το Μαξίμου δεν αντιδρά στις διαρκείς προκλήσεις που προχωρά ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διαγράφοντάς τον, κάτι για το οποίο καταβάλει πολλές προσπάθειες.

Η δημοσιογραφική πιάτσα βοά ότι συγκεκριμένα κέντρα έχουν πλησιάσει τον Γιώργο Κύρτσο  – πρωτίστως – και τον Κων/νο Μπογδάνο – δευτερευόντως – χρησιμοποιώντας τους ως Δούρειους Ίππους, για να κάνουν ζημιά στη Νέα Δημοκρατία.

Αν αυτά είναι αλήθεια, τότε θα τα μάθουμε πολύ σύντομα, μιας και ο χρόνος προς τις εκλογές πλησιάζει.

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα