Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Η πραγματικότητα για το συμβάν με τον Τσιλιγγίρη

Share

Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη, μετά τον Λευτέρη Αυγενάκη έγινε το πρόσωπο της χθεσινής ημέρας, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα σχετικά με «επεισόδιο» στο χωριό του σε γλέντι των Σαρακατσάνων.

Το συνηθίζουμε να σας δίνουμε την εικόνα έτσι ακριβώς όπως έχει και σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ ο κ. Τσιλιγγίρης ήταν με την οικογένειά του στο γλέντι των Σαρακατσάνων στο χωριό του.

Οι ντόπιοι λένε ότι ο «Σπύρος το τσούζει συχνά» και όπως όλοι οι άνθρωποι όταν έρθουν στο κέφι μπορεί να χάσουν και τον έλεγχο.

Κουβέντα στην κουβέντα υπήρξε παρεξήγηση με την διπλανή παρέα και διαφάνηκε ότι υπήρχε διάθεση για καβγά, αλλά επικράτησε η ψυχραιμία και κάπου εκεί σταμάτησε ο καβγάς, χωρίς να πιαστούν στα χέρια. Η αντιπαράθεση έμεινε σε λεκτικό επίπεδο και με την παρέμβαση ψυχραιμότερων δόθηκε τόπος στην οργή.

Οι κοινοί γνωστοί που βοήθησαν στην εκτόνωση συμφώνησαν με τους εμπλεκόμενους να μην δοθεί συνέχεια και δημοσιότητα στο συμβάν.

Για τους κατέχοντες την τοπική κοινωνία και τις σχέσεις των πολιτικών ανδρών της Ξάνθης όλοι γνωρίζουν ποιος είναι αυτός ο οποίος έδωσε αυτό το περιστατικό στη δημοσιότητα, πασπαλισμένο με μπόλικη …χρυσόσκονη!

Ανάρτηση Τσιλιγγίρη στα social media

Ο κ. Τσιλιγγίρης με ανάρτησή του στα social media διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί «επεισοδίου» σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Με αίσθημα ευθύνης στην τοπική κοινωνία που ζω, εργάζομαι, συναναστρέφομαι όλα τα χρόνια της ζωής μου και με εξέλεξε και δεύτερη φορά Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να διαψεύσω τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Παρευρέθηκα στην εκδήλωση με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μου, καθώς και με πολυπληθή παρέα προσωπικών μου φίλων.Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή.

Η αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου καθ όλη τη Βουλευτική μου πορεία,συγκεκριμένης εφημερίδας, είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και από μόνη της αποδεικνύει την εγκυρότητα του δημοσιεύματος».

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα