Η συνεννόηση είναι βασικό συστατικό στην επίλυση προβλημάτων

Η συνεννόηση είναι βασικό συστατικό στην επίλυση προβλημάτων

Η ασυνεννοησία στο εσωτερικό της Κυβέρνησης συνεχίζεται, αυτή τη φορά για τη μετατροπή του Παίδων Πεντέλης σε Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο για 6 εβδομάδες, σύμφωνα με την αρχική απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μιλώντας προχθές στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι το Παίδων θα συνεχίσει την πρωινή του λειτουργία κανονικά, δηλαδή θα δέχεται και τα τακτικά του ιατρεία και τα επείγοντα περιστατικά, ενώ για έξι εβδομάδες θα ανασταλούν οι βραδινές του εφημερίες που γίνονται Δευτέρα και Πέμπτη την εβδομάδα.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αφαίρεσε δύο εβδομάδες και για τη λειτουργία του Παίδων Πεντέλης ως Mega Εμβολιαστικό Κέντρο, αλλά και για τις εφημερίες του Νοσοκομείου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου είπε:

«Στο Παίδων Πεντέλης θα λειτουργήσει ένα Mega Εμβολιαστικό Κέντρο για τις επόμενες τρεις έως τέσσερις εβδομάδες, με δέκα εμβολιαστικές γραμμές, δύο εφημερίες την εβδομάδα που γινόταν εκεί δεν θα γίνονται για τις επόμενες τρεις έως τέσσερις εβδομάδες και θα υποστηρίζονται από άλλα παιδιατρικά νοσοκομεία».

Η συνεννόηση είναι βασικό συστατικό στη επίλυση προβλημάτων.