Η υποψηφιότητα και η σχέση Γ. Πανούση – Ν. Ανδρουλάκη

Η υποψηφιότητα και η σχέση Γ. Πανούση – Ν. Ανδρουλάκη

Ένα από τα ονόματα που φέρνουν κοντά στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είναι ο πρώην Υπουργός Γιάννης Πανούσης, κάτι το οποίο ακούμε και παρατηρούμε σε σειρά δημοσιευμάτων.

Πάμε όμως στην πραγματικότητα σχετικά με τον κ. Πανούση και τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Η σχέση μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιάννη Πανούση, ξεκινά από τα φοιτητικά χρόνια το 1996, τότε που ο κ. Ανδρουλάκης ως φοιτητής Πολυτεχνείου στην Ξάνθη και μέλος της ΠΑΣΠ, είχε καθηγητή τον Πρύτανη κ. Πανούση.

Μετά την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, οι πληροφορίες μας θέλουν τον Πρόεδρο να έχει συναντηθεί τρεις (3) φορές με τον Γ. Πανούση, όπου επικράτησαν οι αναμνήσεις, αλλά και οι συμβουλές του καθηγητή προς τον …πρώην φοιτητή του, χωρίς να έχει υπάρξει απευθείας πρόταση του Προέδρου σχετικά με υποψηφιότητα του Γιάννη Πανούση στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Γιάννης Πανούσης θεωρεί ότι έχει κάνει τον κύκλο του στην πολιτική διεκδικώντας με σταυρό την εκλογή του, παράλληλα όμως είναι ανοικτός σε προκλήσεις, κάτι που σημαίνει ότι αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πιθανής εμπλοκής του, μέσα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Υ.Γ. Σχετικά με το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ο κ. Πανούσης θα δώσει το παρών, αρκεί να …λάβει πρόσκληση!