Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
31.8 C
Athens

Η υποψηφιότητα Μελέλη ανοίγει πόρτες στον …ΣΥΡΙΖΑ!

Share

Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια θα πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν ρίξει τη σωστή(;) τουφεκιά κατά Μυτιλήνη μεριά.

Αναφερόμαστε στην υποψηφιότητα του Σταμάτη Μαλέλη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υποψηφιότητα την οποία ανακοίνωσε περίπου ένα μήνα πριν.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, επιδίωξε να διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πριν από τρία χρόνια, αλλά τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του και προτίμησε να είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, στον Πειραιά, χωρίς θετική κατάληξη.

Αυτή τη φορά ο κ. Μαλέλης αποφάσισε να διεκδικήσει δυναμικά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και προφανώς ξεκινά με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τη στήριξη του Mega και των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης του Ομίλου Μαρινάκη και όπως όλα δείχνουν έχει υπάρξει προσυνεννόηση και με τον ΣΥΡΙΖΑ για να λάβει τη στήριξή του.

Η στήριξη στο πρόσωπο του Σταμάτη Μαλέλη θα ανοίξει πολλές πόρτες στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πιθανά θα κερδίσει μία Περιφέρεια, θα προχωρήσει σε άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει άνοιγμα και προς το Mega, άνοιγμα το οποίο αναζητούν εναγωνίως από την Κουμουνδούρου.

Όπως πάντα το Βόρειο Αιγαίο, είτε για τους μετανάστες, είτε για τις Τουρκικές προκλήσεις, είτε για την υποψηφιότητα Μαλέλη, θα βρίσκεται στην επικαιρότητα.

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα