Η υποψηφιότητα της Άννας Ροκοφύλλου και οι οικογενειακές σχέσεις

Η υποψηφιότητα της Άννας Ροκοφύλλου και οι οικογενειακές σχέσεις

Μια ακόμα μεταγραφή, παράλληλα μία ακόμα υποψηφιότητα και από την πλευρά μας μία ακόμα αποκάλυψη που κάναμε στο politicalbank, έγινε πραγματικότητα.

Αφορά στην επίσημη ανακοίνωση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη της υποψηφιότητας της Άννας Ροκοφύλλου, ως υπ. βουλευτής με τη ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών».

Η επίσημη ανακοίνωση από το Μαξίμου έλεγε.

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντηση στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, η δικηγόρος, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών».

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, είναι κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Ροκόφυλλου και έχει διατελέσει στο παρελθόν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Στη συνέχεια η κα Ροκοφύλλου ήταν υποψήφια και εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο της Αθήνας, όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθηναίων.

Ανάμεσα στα δύο ζευγάρια υπάρχει μεγάλη φιλική σχέση, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συμμαθητής στο κολλέγιο και αδελφικός φίλος με τον σύζυγο της κας Ροκοφύλλου, Σπήλιο Μανιά, ενώ παράλληλα έχουν εξαιρετική σχέση η Μαρέβα Μητσοτάκη με την Άννα Ροκοφύλλου. (Εξ ου και το πουκάμισο της κας Ροκοφύλλου στη φωτογραφία).

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε – λίγο πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας – τα δύο ζευγάρια το πέρασαν μαζί εντός της Αττικής, κοντά σε θάλασσα.

Τέλος σας (ξανα)λέμε, ότι η υποψηφιότητα της Άννας Ροκοφύλλου στην Ά  Αθήνας σχετίζεται με τη μετακίνηση της Δόμνας Μιχαηλίδου στον Πειραιά.