«Καθαρές και παστρικές δουλειές»!

«Καθαρές και παστρικές δουλειές»!

Έχει μεγάλη πλάκα ο ένας πράκτορας εσωτερικού να λέει τον άλλον ως πράκτορα εξωτερικού και ο δεύτερος να χλευάζει τον πρώτο. Αλήθεια, αν είχαμε πρακτορόσημα, ποιος από τους δύο έχει κολλήσει περισσότερα; Μετράνε μόνο τα εγχώρια πρακτορόσημα ή λαμβάνονται υπόψη και τα εκτός Ελλάδος; Αυτά είναι που λέμε «καθαρές και παστρικές δουλειές»!

*Ένας χαμός επικρατεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, με την οποία απαγορεύει να χτίσουν πάνω από 6 ορόφους, αυτοί που έχουν τις άδειες στα χέρια τους και έχουν σπρώξει μπόλικα ευρώπουλα. Ο υφυπουργός Ταγαράς τρέχει και δεν φτάνει προσπαθώντας να βρει άκρη. Λέτε να σκάσει μύτη κανα Προεδρικό Διάταγμα;

*Συνεχίζεται σήμερα κανονικά η δίκη Παππά – Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, με μάρτυρα και πάλι τον Κυριάκο Τόμπρα, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση ήθελε να αφήσει ευχαριστημένο τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να απογοητεύσει πλήρως τον Κ. Καλογρίτσα. Οι μόνοι που δεν είναι ευχαριστημένοι είναι οι Χούρι της CCC, τους οποίους κατηγορούσε, καθώς φαίνεται ριγμένος!

*Ψιλοδιαδίδουν εδώ στο Greece, ότι ο φίλος Δημητράκης Αβραμόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος τελικά με τη ΝΔ. Από Βρυξέλλες μεριά πάλι, τον σπρώχνουν για ειδικό απεσταλμένο της ΕΕ στις χώρες του Περσικού Κόλπου.

*Στις Περιφέρειες και στους μεγάλους Δήμους τα χρίσματα θα τα απονείμει ο ίδιος ο Πρόεδρος Κυριάκος, με τη βοήθεια πάντα του Θανάση Νέζη.

*ΟΜ εναντίον Κουμουνδούρου και στη μέση το ΠΑΣΟΚ. Οι ΟΜ (Ομάδες Μελών λένε τις τοπικές του ΣΥΡΙΖΑ), ενοχλούνται ιδιαίτερα από τις κινήσεις Σπίρτζη, που θέλει οι ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζουν για υποψήφιους Δήμαρχους και Περιφερειάρχες, πρόσωπα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ.

*Κουβέντα γίνεται στον Πειραιά για το αν ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης θα είναι ξανά υποψήφιος ή θα πάει για Περιφερειάρχης ή για Βουλευτής και διάφορα ακόμα. Σας λέω λοιπόν ότι ο Μώραλης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, του Μαρινάκη, του Κορκίδη (ΕΒΕΠ) και άλλων υπουργών, ίσως και της Νέας Δημοκρατίας. Αν τελικά αποφασίσουν στην Πειραιώς να μην τον στηρίξουν, θα φροντίσουν να βάλουν κάποιον για να …χάσει.

*Σχετικά με τις σχέσεις που έχει ο Πειραιάς με την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Αττικής, σας λέω ότι η Αντιπεριφερειάρχης, Σταυρούλα Αντωνάκου, είναι παιδί του Πειραιά και του Ολυμπιακού (γενικότερα), καθώς ανάμεσα στα άλλα έχει υπάρξει αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς στο πόλο.

*Η συνεργασία Πατούλη – Attica TV βρίσκεται τώρα στο Ελεγκτικό Συμβούλιο, οπότε η συνεργασία πάει από χρόνου. Από την έρευνα πάντως που παρουσίασε το site airetos.gr, έμαθα ότι υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός στον έβδομο όροφο της Συγγρού (εκεί έχει έδρα η Περιφέρεια), όπως και ότι έγιναν πολλά τηλεφωνήματα για να εκφράσουν τα …παράπονά τους!

*«Μία οικογένεια, δύο υποψήφιοι» και μάλιστα σε διαφορετικά κόμματα, είναι ο τίτλος για το ζεύγος Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα, με τον Γαβριήλ να τον ξαναβάζουν στα δίχτυα του Τσίπρα και τη Ράνια στην αγκαλιά του Ανδρουλάκη.