ΚΙΝΑΛ: Φουλ οι μηχανές, με φουλ παρασκήνιο

ΚΙΝΑΛ: Φουλ οι μηχανές, με φουλ παρασκήνιο

Παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα το ΚΙΝΑΛ, με το Γ. Παπανδρέου να είναι στην Κωνσταντινούπολη και όλοι αναμένουν την τελική του απόφαση. Η Φώφη Γεννηματά παραμένει στον Ευαγγελισμό, χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει με σιγουριά την ημέρα που θα πάρει εξιτήριο. Κατά τα λοιπά, το παρασκήνιο και οι συνδιαλλαγές είναι στο φουλ με τους υποψηφίους να χαράσσουν και να ξαναχαράσσουν στρατηγική.

*Ομολογουμένως είχε πολύ ενδιαφέρον και γέννησε πολλά ερωτήματα το κύριο άρθρο της «Καθημερινής» στην πρώτη της σελίδα…

*Το ενδιαφέρον είναι ότι το Μιντιακό και μέρος του πολιτικού-επιχειρηματικού συστήματος της χώρας, ανησυχεί με την υποψηφιότητα Παπανδρέου, ενώ τον θεωρούν  «τελειωμένο»!!!

*Άνθρωπος της επικοινωνίας και των δημοσκοπήσεων μας τόνισε ότι «σε περίπτωση που ο Παπανδρέου εκλεγεί, τον συμφέρει να μην αργήσουν οι Εθνικές Εκλογές. Στη βράση κολλάει το σίδερο».

*Συμπλήρωσε επίσης ότι «με τη δυναμική που έρχεται ο Παπανδρέου θα αφαιρέσει την όποια δυναμική ανέπτυξε ο Καστανίδης, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα».

*Το ότι για το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής,  χρέη Εκπροσώπου Τύπου θα εκτελεί ο γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης, δεν του πάει και άσχημα. Δύο σε ένα.

*#ΚΙΝΑΛ και #Παπανδρέου είναι στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter.

*Σκληρή επίθεση δέχεται ο στενός πυρήνας του ΓΑΠ από τους Βενιζελικούς

*Είναι πολύ εμφανής η αλλαγή στρατηγικής του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος για να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Παπανδρέου (αν είναι υποψήφιος), άρχισε να βάλει κατά της Κυβέρνησης, κάτι το οποίο δεν συνήθιζε μέχρι τώρα.

*Το άλλο που δεν του βγαίνει του κ. Λοβέρδου απέναντι στον κ. Παπανδρέου είναι το «επιστρέφουμε στο ΠΑΣΟΚ», ακόμα και αν έφτασε μέχρι το Καλέτζι.

*Καλή πηγή από την Α΄ Αθήνας, μας λέει ότι αν κατέβει ο ΓΑΠ, το πιθανότερο είναι να μην είναι υποψήφιος ο Παύλος Γερουλάνος.

*Ένα ερωτηματικό στην περίπτωση εκλογής Παπανδρέου είναι το πώς θα πορευτούν οι εκσυγχρονιστές και τι θα επιδιώξουν. Οι συμβίωση Παπανδρέου – εκσυγχρονιστών δεν μπορεί να είναι ούτε τυπική.

*Καθαρά και ξάστερα ο Μιχάλης Καρχιμάκης στηρίζει Παπανδρέου και σταμάτησε να είναι υπογραφοσυλλέκτης για τον Χάρη Καστανίδη.