ΚΙΝΑΛ: Κανένας δεν είναι έξω από τον β΄ γύρο, κανένας δεν φαντάζει ως πρώτος

ΚΙΝΑΛ: Κανένας δεν είναι έξω από τον β΄ γύρο, κανένας δεν φαντάζει ως πρώτος

Με κινούμενη άμμο μοιάζει το προεκλογικό σκηνικό στο ΚΙΝΑΛ, με κανέναν από τους υποψηφίους να μην ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει μετά τις εκλογές;

Ανιχνεύοντας στενούς συνεργάτες των υποψηφίων αλλά και δημοσκόπους, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι τούτη δω την ώρα, κανένας δεν είναι έξω από τον Β΄ γύρο (εξαιρείται ο Χάρης Καστανίδης), ως επίσης κανένας δεν φαντάζει ως πρώτος.

Η εικόνα των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, με το αίμα όμως που θα τρέχει όσο περνούν οι μέρες να φουσκώνει και να γίνεται ποτάμι, που κανείς δεν ξέρει που θα εκβάλει!

Γνώστες της ανθρωπογεωγραφίας ΠΑΣΟΚ παρατήρησαν ότι η Φώφη Γεννηματά έχει αρχίσει – καθυστερημένα  – να φουλάρει τις μηχανές της, σε αντίθεση με τον Λοβέρδο που έχει γυρίσει την Ελλάδα δύο φορές και τον Ανδρουλάκη, τουλάχιστον μία, μέσω του μηχανισμού του.

Κλείνοντας, σας λέμε ότι η ΕΔΕΚΑΠ ομόφωνα εισηγείται εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής  στις 5 και 12 Δεκέμβρη, με την πρώτη Κυριακή να συμπίπτει με τη δεύτερη Κυρική των εκλογών των δικηγόρων

Tagged with