Κλειστά χαρτιά για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κλειστά χαρτιά για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει πληθυσμιακά το 6% του πληθυσμού της Ελλάδας, με την Αχαΐα να έχει 322.000 κατοίκους, την Αιτωλοακαρνανία με 224.000 και την Ηλεία με 192.000 κατοίκους.

Στις δύο από τις  τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Αχαΐα και την Ηλεία, η Νέα Δημοκρατία δεν περπατάει καλά, όπως δεν περπατάει καλά και ο Νεκτάριος Φαρμάκης, με αποτέλεσμα να πλησιάζουν Δεξιοί, Κεντρώοι και Κεντροαριστεροί τον Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος έχει πάρει αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από κατοίκους και παράγοντες της ευρύτερης περιοχής, πλησιάζουν τον κ. Τζαβάρα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας  – και όχι μόνο – από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, για να διαγνώσουν τις προθέσεις του σχετικά με την Περιφέρεια, δηλώνοντας παράλληλα τη στήριξη προς το πρόσωπό του αν πάρει την απόφαση.

Σύμφωνα με συνομιλητή μας  – και συνομιλητή του – ο Κώστας Τζαβάρας δεν ανοίγει τα χαρτιά του, χωρίς να αρνείται τίποτα, όπως δεν αποκλείει επίσης τίποτα!