Κόντρα Κρανιδιώτη – Τζήμερου για το ποιος θα είναι στο τιμόνι της…

Κόντρα Κρανιδιώτη – Τζήμερου για το ποιος θα είναι στο τιμόνι της…

Κόντρα έχουμε ανάμεσα στους Κρανιδιώτη – Τζήμερο για το ποιος θα είναι στο τιμόνι, όχι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, αλλά της Γαλλικής Προεδρίας, με αποτέλεσμα να ανταλλάσουν διαδυκτιακά μηνύματα, προσπαθώντας να φανούν στενοί συνεργάτες και …συνοδοιπόροι.

Η διαφορά τους έγκειται στο ότι ο Θάνος Τζήμερος στηρίζει τον Μακρόν, ενώ ο Φαήλος Κρανιδιώτης στηρίζει τη φίλη του Λεπέν, κάτι το οποίο δεν έκρυψαν, προσπαθώντας στο τέλος να το παρουσιάσουν ως «άσκηση Συνεργασίας» για να μείνει ο ένας κοντά στον άλλον!

«Τον Μακρόν προτιμώ από τους δύο», έγραψε στο μήνυμά του ο κ. Τζήμερος, συνεχίζοντας. «Αλλά περισσότερο, προτιμώ μια πραγματικά φιλελεύθερη Ευρώπη χωρίς σοβιετικές πατέντες: κράτος-πατερούλης, υπερφορολόγηση, τερατώδεις δήθεν προνοιακές δαπάνες. Το μέλλον της σοβιετικής Ε.Ε, όποιος κι αν εκλεγεί, θα είναι ίδιο με της ΕΣΣΔ».

Από την πλευρά του ο κ. Κρανιδιώτης συνοδεύοντας το κειμενάκι του με φωτογραφία του με την Λεπέν έγραψε: «Καλή επιτυχία στην καλή μου φίλη και φίλη της Ελλάδας Μαρίν Λεπέν. Αυτή τη φορά είναι σφόδρα πιθανό να είναι η επόμενη Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, στρατηγικού συμμάχου της Πατρίδας μας και είναι καλό να υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί, που μιλούν απευθείας μαζί της».

Τη διαφορά τους για τον πιο ή πια θέλουν στο τιμόνι της Γαλλίας, προσπάθησε να γεφυρώσει ο Θ. Τζήμερος, γράφοντας για την …«άσκηση συνεργασίας»!

«Ο Φαήλος έχει, εδώ και χρόνια, τις προσωπικές φιλίες του. Το ότι η άποψη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ είναι διαφορετική, δείτε το και ως άσκηση συνεργασίας. Συμφωνούμε τόσο πολύ στα εθνικά θέματα, που μπορούμε να έχουμε διαφορετική οπτική στον ποιον προτιμούμε στο τιμόνι της #Γαλλίας».

Υ.Γ. Ο τρίτος της παρέας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν πήρε θέση για τις εκλογές στη Γαλλία, αλλά έκανε retweet την ανάρτηση Τζήμερου για την … «άσκηση συνεργασίας».