Λεωφόρος Συγγρού: Η νέα δημοσιογραφική πιάτσα

Λεωφόρος Συγγρού: Η νέα δημοσιογραφική πιάτσα

Σε δημοσιογραφική πιάτσα έχει εξελιχθεί η Λεωφόρος Συγγρού, καθώς μια σειρά από τηλεοπτικά – εκδοτικά – ενημερωτικά συγκροτήματα, έχουν τις εγκαταστάσεις τους στη Συγγρού (από την πλευρά της Καλλιθέας).

Στη Συγγρού είναι εδώ και καιρό το μιντιακό συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με το Mega, τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ, το ONE και μια σειρά από sites, να βρίσκονται εκεί όπου στο παρελθόν ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στον ίδιο δρόμο έχουν έδρα οι δραστηριότητες του εκδότη Νίκου Καραμανλή, με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, την POLITICAL, sites και κάποιες τοπικές εφημερίδες.

Λίγο πιο πάνω – χωροταξικά –  βρίσκεται ο Δημήτρης Μάρης, ιδρυτής, ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του Ομίλου 24MEDIA, με το site news247.gr, καθώς και την εφημερίδα που θα εκδώσει άμεσα.

Δύο νέες εκδοτικές αφίξεις υπάρχουν στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα μιλάμε για την άφιξη των ΜΜΕ του Γιάννη Κουρτάκη (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, parapolitika.gr, powergame.gr, κλπ), ως επίσης την άφιξη του Χάρη Παυλίδη με το site, manifesto.gr και την ομότιτλη εφημερίδα που θα εκδώσουν.