Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Μας ξεφωνίζουν για την έκτη ημέρα εργασίας…

Share

Αν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη του τα λένε όλα, τότε ο Πρωθυπουργός έχει έναν ακόμη λόγο αυτές τις ημέρες για να είναι στρεσαρισμένος. Αναφέρομαι στο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο είναι επιφορτισμένο με την εικόνα του Πρωθυπουργού στα social media και το ξεφώνισμα της χώρας για την θεσμοθέτηση της εξαήμερης Εργασίας.

TikTokers από όλον τον κόσμο ποστάρουν βίντεο για να εκφράσουν την έκπληξή τους θεωρώντας αδιανόητο ένα τέτοιο νομοθέτημα σε μια εποχή κατά την οποία η 4ημερη εργασία αποδεδειγμένα αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων και συμβάλει σε καλύτερα επίπεδα ευτυχίας.

Τα περισσότερα βίντεο ξεκινούν με την φράση: Το ξέρατε ότι (…)  για να καταλήξουν με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Και βέβαια στην πλειονότητα αυτών γίνεται αναφορά με προβολή εικόνας του Έλληνα πρωθυπουργού και την αιτιολόγηση της απόφασης από την ελληνική κυβέρνηση.

Είχε προηγηθεί άρθρο κόλαφος στο δίκτυο CNBC το οποίο και σας παραθέτουμε (https://www.cnbc.com/2024/07/02/greece–first-eu-country-to-introduce-a-six-day-working-week.htm) όπως επίσης και μερικά ενδεικτικά βίντεο για να πάρετε μια γεύση.

Έξω γίνεται σεισμός, αλλά στην Ελλάδα δεν κουνιέται  φύλλο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

@dylan.page

What do we think about this?😳

♬ original sound – Dylan Page

@brutamerica

While many countries are shortening the workweek, Greece has just instituted a six-day workweek.

♬ original sound – Brut.

@omaragamyy2

What do you think of that #greece #greek #fyp

♬ original sound – omaragamyy2

@cbsmornings

Greece is extending its work week to six days — or 48 hours — as some companies around the globe pivot to shorter work weeks. #greece #work

♬ original sound – CBS Mornings

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα