Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Να πως στήθηκε το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης

Share

Δήμητρα Κρητικού. Αυτό είναι το πρόσωπο που κινεί τα νήματα και έπαιξε ρόλο στα πρόσωπα που εκλέχτηκαν με την Ελληνική Λύση για το Ευρωκοινοβούλιο. Για όσους δεν γνωρίζουν η κα Κρητικού είναι η Αντιπρόεδρος και συνάμα η σιδηρά κυρία της Ελληνικής Λύσης, η οποία διαμόρφωσε το Ευρωψηφοδέλτιο, έτσι ακριβώς όπως ήθελε.

Να, για παράδειγμα είναι δική της πρόταση η αγρότισσα που θα μετακομίσει στις Βρυξέλλες, Γαλάτω Αλεξανδράκη, ως επίσης το ότι έβγαλε για δεύτερη φορά Ευρωβουλευτή τον Μανώλη Φράγκο, ο οποίος τυγχάνει να είναι και …γαμπρός της!

Ενδιαφέρον έχει επίσης η επιλογή των υποψηφίων με βάση το Ελληνικό αλφάβητο, τις βλέψεις και τη δυναμική των υποψηφίων.

Παρατηρώντας από κάτω το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης θα προσέξετε ότι εκλέχτηκαν η πρώτη αλφαβητικά Αλεξανδράκη Γαλάτω και ο τελευταίος Φράγκος Εμμανουήλ, τα πρόσωπα που σταυρώνουν συνήθως όσοι δεν ξέρουν ποιους να ψηφίσουν. Επίσης θα προσέξετε ότι μετά την Αλεξανδράκη Γαλάτω δεν υπήρχε κανένας άλλος υποψήφιος με το επίθετο να ξεκινάει από το γράμμα άλφα, ως επίσης ότι στα ονόματα που είχαν μια σχετική δημοσιότητα, όπως οι δημοσιογράφοι Νίκος Πετρουλάκης και Γιάννης Σκάλκος, υπήρξε συνωστισμός υποψηφίων, έτσι ώστε να μην τους βρίσκουν εύκολα.

Θα μας πείτε (με το δίκιο σας) ότι όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι αποκύημα της φαντασίας μας. Σας ενημερώνουμε όμως ότι με αυτή τη λογική στήθηκε το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης από τη στρατηγό του κόμματος!

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα