Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Νέα μονομαχία Ανδρουλάκη – Κασσελάκη

Share

«Προτιμώ να είμαι χρήσιμος για την πατρίδα μου, παρά ένας ευχάριστος διασκεδαστής» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», φράση η οποία ενόχλησε ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια απάντησε με διαρροή προς τα ΜΜΕ.

Στην ίδια συνέντευξη ερωτηθείς για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Εάν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο πυλώνας ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτή η αλλαγή. Έχω πολλά παραδείγματα. Στην Ιβηρική χερσόνησο η Σοσιαλδημοκρατία ήταν αυτή που άνοιξε τον δρόμο για να γίνει τα συντηρητικά κόμματα. Αυτή τη στιγμή όμως έχουμε ένα κόμμα, το οποίο έχει μια ηγεσία η οποία δεν μπορεί να εκφράσει τον κόσμο της Αριστεράς σε καμία από τις περιπτώσεις. Πώς μπορείς να εκφράσεις τον κόσμο της Αριστεράς, τις πραγματικές αγωνίες των πολιτών που είναι σε δύσκολη κατάσταση, όταν στη μεγαλύτερη στεγαστική κρίση που περνάει ο λαός, πας και διαφημίζει ένα σπίτι 2 εκατομμυρίων ευρώ και λες, μάλιστα, του δημοσιογράφου «δεν είσαι ο λογιστής. μου” την ώρα μάλιστα που δεν έχεις καταθέσει πόθεν έσχες. Ένας πολιτικός αρχηγός θα έπρεπε πριν από τις εκλογές να πει : “ορίστε, καταθέτω το πόθεν έσχες”».

Η Διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να μιλάει μονότονα και βαρετά με τους ίδιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Πρόεδρο του», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, με αφορμή συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Σχολιάζουν ότι «σήμερα έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας ‘σωσίβιο’ για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές» και ότι «έφτασε μάλιστα σε σημείο να προσβάλει ακόμη και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους διερωτώμενος αν προτιμούν διασκεδαστές».

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ «επισημαίνουν» προς τον κ. Ανδρουλάκη ότι «ελάχιστοι πλέον τον ακούν ακόμη και από το εσωτερικό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη». «Έκαστος εφ ‘ω ετάχθη», αναφέρουν καταληκτικά.

 

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα