Νεύρα πολλά στη Βαρβάκειο Αγορά με τον Μπακογιάννη

Νεύρα πολλά στη Βαρβάκειο Αγορά με τον Μπακογιάννη

Κάτι δεν πήγε καλά την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, με αποτέλεσμα να ανέβουν δυνατά οι τόνοι εις βάρος της Κυβέρνησης και του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Χιλιάδες Αθηναίων έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας στην Βαρβάκειο Αγορά, για να ψωνίσουν τα θαλασσινά τους, το χαλβά τους, τη λαγάνα τους ή να γευτούν τις λειχουδιές στα μαγαζάκια της Αγοράς.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε πάρει όμως την απόφαση να κλείσουν τα καταστήματα στις 21.00 το βράδυ και να ανοίξουν ξανά το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αντίδραση από τους ιχθυέμπορους (κυρίως) και τους υπόλοιπους καταστηματάρχες.

Το απόγευμα, προφανώς ο κ. Μπακογιάννης κατάλαβε το λάθος του και επέτρεψε στη Βαρβάκειο Αγορά να είναι τελικά ανοικτή το βράδυ, με αποτέλεσμα όμως αρκετοί καταστηματάρχες να μην πρόλαβαν να ενημερωθούν, να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να χάσουν ένα καλό μεροκάματο.

Αυτό το «κλείσε – άνοιξε» του Κώστα Μπακογιάννη είχε ως αποτέλεσμα να είναι θυμωμένοι οι καταστηματάρχες της Βαρβακείου και να εκφράζουν βροντερά την ενόχλησή τους, περιλαμβάνοντας και την Κυβέρνηση.