Ο COVID-19 επισκέπτεται τους πολιτικούς

Ο COVID-19 επισκέπτεται τους πολιτικούς

Η πανδημία έχει εισβάλει για τα καλά στην πολιτική και ποιο συγκεκριμένα στους πολιτικούς, με πολλούς πλέον να ενημερώνουν με αναρτήσεις τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται καθώς βρέθηκαν θετικοί.

Κώστας Τσιάρας

«Με εξαιρετικά ήπια συμπτώματα χάρη στον πλήρη εμβολιασμό μου, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 έπειτα από μοριακό έλεγχο PCR. Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο παραμένω απομονωμένος και τις επόμενες μέρες θα ασκώ τα καθήκοντά μου εξ αποστάσεως», έγραψε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Άκης Σκέρτσος

Στην ανάρτησή του ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος αναφέρει.

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».

Μιχάλης Κατρίνης

Θετικός και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος αναλυτικά αναφέρει:

«Πριν λίγο, έπειτα από τη διενέργεια rapid test, βρέθηκα θετικός στον covid-19. Ευτυχώς, είμαι τριπλά εμβολιασμένος και τα συμπτώματα είναι εξαιρετικά ήπια, όπως σε ένα κοινό κρυολόγημα. Έχω απομονωθεί τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, ενώ ενημέρωσα και όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου. Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας».

Μετά από rapid test, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, καθώς και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτσούνης.