Ο Γ. Βασιλειάδης, ο Κ. Νικόλτσιος, ο Α. Δράγιος και οι Σέρρες

Ο Γ. Βασιλειάδης, ο Κ. Νικόλτσιος, ο Α. Δράγιος και οι Σέρρες

Όλα ένα κουβάρι είναι στην πολιτική, αλλά όταν αρχίζεις να το ξετυλίγεις πάντα κάτι θα βρεις, κάτι θα μάθεις, κάτι θα καταλάβεις.

Με αφορμή την τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλειάδη στη θέση του αν. Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, βρεθήκαμε στις Σέρρες και ρωτήσαμε για τον πεθερό του, Αριστείδη Δράγιο, με αποτέλεσμα να πέσουμε πάνω στον δημοσιογράφο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνο Νικόλτσιο, ο οποίος διατέλεσε πρόεδρος του Πανσερραϊκού.

Το πρώτο κοινό στοιχείο ανάμεσα στον κ. Δράγιο και τον κ. Νικόλτσιο είναι ο τόπος Εμμανουήλ Παππά Σερρών, από όπου κατάγονται και οι δύο.

Το δεύτερο κοινό στοιχείο είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης, γαμπρός του κ. Δράτσιου και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού επί ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικός προϊστάμενος του Πανσερραϊκού, δηλαδή του κ. Νικόλτσιου!

Ρωτήσαμε σχετικά με τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο (πατέρας της δημοσιογράφου του Alpha Μαρίας Νικόλτσιου) και μας παρέπεμψαν στο ρεπορτάζ του Βασίλη Αναστασιάδη για την ΕΡΤ Σερρών τον Ιανουάριο του 2017, στο οποίο έλεγε.

«Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου στον ιστορικό σύλλογο, τον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή σύλλογο στην Ελλάδα από το Νομό Σερρών κι έναν από τους πιο ιστορικούς της Βόρειας Ελλάδας.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει συνηθίσει να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές αν και η αλήθεια είναι ότι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Β’ εθνική  υπάρχουν πολλές ιδιομορφίες που δύσκολα συναντάς σε άλλους χώρους. Το περσινό καλοκαίρι είχε αναλάβει την προεδρία του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο» με στόχο να εξυγιάνει τα οικονομικά του σταθμού.

Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος είχε αναλάβει διευθυντικές θέσεις και σε άλλους μιντιακούς και επιχειρηματικούς  ομίλους, ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων (Σ.Π.Ε.Π) αλλά και ταμίας στο  διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

Βιογραφικό

Ο νέος Πρόεδρος του Πανσερραϊκού είναι μελετητής επενδύσεων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και ήταν αυτός που οραματίστηκε το πρότζεκ της δημιουργίας μαρίνων σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον εφοπλιστή Βερνίκο.

Ο Σερραίος δημοσιογράφος κατάγεται από τον Εμμανουήλ Παππά Σερρών, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις   με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη (οι δύο τους συμμετείχαν στην ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες) αλλά και με πολλά κυβερνητικά στελέχη.

Το όνομα του ακούστηκε για την προεδρεία της Football league (τώρα ως πρόεδρος του Πανσερραϊκού και μέλος Δ.Σ. ομάδας ανοίγει ο δρόμος για να αναλάβει και τη θέση αυτή) ενώ κάποιοι συνδέουν το γεγονός με την εύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγού στη Football league κάτι για το οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξε, τόσο ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού και υποψήφιος πρόεδρος της διοργανώτριας, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος».

Για την ιστορία, τότε ο κ. Νικόλτσιος – προφανώς καθ΄ υπόδειξη – αυτοαναγορεύτηκε ως προτεινόμενος Πρόεδρος της Football league, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες που έγιναν.

Σήμερα, από ότι μαθαίνουμε ο κ. Νικόλτσιος λειτουργεί ως αγγελιοφόρος του Αλέξη Τσίπρα, σε στελέχη τα οποία έχουν απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προσπαθεί να τα πείσει να επανακάμψουν, ως επίσης σε δημόσια πρόσωπα τα οποία θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να εντάξει στις τάξεις του!