Ο Ιβάν, το Μαξίμου και οι εκλογές

Ο Ιβάν, το Μαξίμου και οι εκλογές

Προβληματισμός υπάρχει στο Μαξίμου σχετικά με τις κυρώσεις που πιθανά θα επιβληθούν στον Ιβάν Σαββίδη, κυρίως δε για το χρόνο που θα πρέπει να προχωρήσουν σε κυρώσεις.

Αν ισχύουν οι φήμες που φέρνουν τον Ιβάν Σαββίδη στη δεύτερη λίστα κυρώσεων που θα εκδώσουν οι ΗΠΑ, τότε η Κυβέρνηση θα πρέπει να χειριστεί πολλά ανοικτά μέτωπα, βλέποντας τις εκλογές να πλησιάζουν.

Φανταστείτε την κυβέρνηση να πρέπει να «δεσμεύσει» τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, το Πόρτο Καράς, το OPEN, το Μακεδονία Palace, αλλά κυρίως τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την Κυβέρνηση στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚτζήδες, τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις και τις οικογένειές τους, τους Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δημάρχους που στήριξε ο κ. Σαββίδης, καθώς και μια μεγάλη μερίδα ιεραρχών που βρίσκονται στο άρμα του.

Προφανώς στο Μαξίμου τα έχουν όλα αυτά στο μυαλό τους, οπότε θα έχουν πάρει τα μέτρα τους, έτσι ώστε να μην έχουν πολλά και μεγάλα μπλεξίματα με τον Ιβάν, τον θαυμαστή του Αλέξη Τσίπρα.