Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Ο Κασσελάκης έθαψε στην Κρήτη την Προοδευτική συνεργασία

Share

Ταφόπλακα έβαλε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης από το Ηράκλειο Κρήτης στα όποια σενάρια θέλουν τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέας Αριστεράς και άλλων αριστερών κομμάτων για να δώσουν χώρο στον Προοδευτικό κόσμο.

Ο κ. Κασσελάκης έβαλε χθες το βράδυ την Κρητική χατζάρα στο στόμα και χρησιμοποίησε τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος, για να κόψει τους όποιους δεσμούς με το ΠΑΣΟΚ του σήμερα, τη στιγμή που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προτείνουν να επαναληφθεί το μοντέλο Δούκα στην Αθήνα ή να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στους Ευρωσοσιαλιστές του Ευρωκοινοβουλίου.

Προσέξτε κάποιες χαρακτηριστικές ατάκες που του είχαν γράψει για να τις διαβάσει χθες ο κ. Κασσελάκης, απλά και μόνο για να πάρει κάποιες παραπάνω ψήφους σκεπτόμενος απλά και μόνο τον εαυτό του.

«Ξέρω τους ισχυρούς δεσμούς που έχει το νησί μας με την παρακαταθήκη και την ιστορική μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Κι ίσως σε αρκετούς από τους φίλους σας, τους γνωστούς σας, να φτάνει η παρουσία του ήλιου του ΠΑΣΟΚ σε ένα ψηφοδέλτιο για να τους ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα.

Όμως ποιο ΠΑΣΟΚ, φίλες και φίλοι;

Για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάμε σήμερα;

Πιστεύετε ότι αν έβλεπε από μια μεριά ο Ανδρέας Παπανδρέου τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθούμενο από την ΕΥΠ, να σιωπά και να ζαρώνει μπροστά στον Μητσοτάκη, θα ήταν ευχαριστημένος;

Ο Ανδρέας όχι μόνο θα είχε κάνει τη μήνυση που ο Ανδρουλάκης φοβάται να κάνει, αλλά με όχημα την παρακολούθησή του θα είχε γκρεμίσει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Ή μήπως ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν περήφανος για το ιστορικό κίνημα που ίδρυσε, βλέποντάς το σήμερα να γίνεται φυτώριο στελεχών της ΝΔ;

Κάνουν το αγροτικό τους στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ύστερα πάνε και γίνονται υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του Μητσοτάκη.

Αυτό δεν είναι η προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα».

Με άλλα λόγια, ο Έλληνας επιχειρηματίας και πολιτικός που γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1988 μιλά για την «ιστορική μορφή του Παπανδρέου» και για το τι θα έκανε με τον Ανδρουλάκη, ίσως ενημερωμένος ως βρέφος από την …νταντά του!

Συνέχισε όμως ο κ. Κασσελάκης το αντιΠΑΣΟΚικό κρεσέντο που πήρε πολύ χρόνο στην ομιλία του, λέγοντας.

«Φίλες και φίλοι, για να παραφράσω το ιστορικό σύνθημα:

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι Εδώ.

Αλλά και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου

Εδώ είναι η ιστορική αλυσίδα των μεγάλων αγώνων.

Η γενιά της εθνικής αντίστασης.

Η γενιά του Πολυτεχνείου.

Η γενιά της Αλλαγής».

Πιστεύετε μετά από όλα αυτά ότι τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα δεχθούν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, παρόντος του ίδιου; Πιστεύεται ότι οι Κρητικοί θα του δώσουν δύναμη για να τους κάνει μαθήματα για τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Χθες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθαψε στο Ηράκλειο της προοδευτικής Κρήτης την προοδευτική συνεργασία, που για να περπατήσει θα πρέπει να μπει στο περιθώριο ο κ. Κασσελάκης, οι συμβουλάτορές του και οι λογογράφοι του!

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα