Ο κύριος «Σας έχω όλους»

Ο κύριος «Σας έχω όλους»

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τον τρόπο που ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – και πρώην υπουργός υγείας παρακαλώ –  Παύλος Πολάκης προβάλει τον εαυτό του και το κόμμα που τον ανέδειξε.

Το αγαπημένο σπορ του κ. Πολάκη (εκτός από τα φουσκωτά σκάφη), είναι οι προκλητικές αναρτήσεις στο facebook, όπου ανέξοδα μέσα από αυτό διαφημίζει τις απόψεις του.

Όλα όμως έχουν ένα όριο.

Αυτή τη φορά ο κ. Πολάκης έγινε ο σκληροτράχηλος άνδρας του Malboro, για να προκαλέσει τον Υπουργό Υγείας στη συζήτηση στη Βουλή, με τον εμπνευσμένο τίτλο «Σας έχω όλους» και με το τσιγάρο – ως συνήθως – στο στόμα.

Για να γνωρίζει ο καουμπόης του ΣΥΡΙΖΑ, ας ρίξει μια ματιά στο  http://www.mixanitouxronou.gr όπου με τίτλο «Οι καουμπόις της Marlboro που πέθαναν εξαιτίας του καπνίσματος», θα μάθει το φινάλε των σκληροτράχηλων.

«Αθόρυβα και σε ηλικία 72 ετών, έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Eric Lawson, που ενσάρκωσε τον σκληροτράχηλο “άνδρα του Marlboro” στις διαφημίσεις της δεκαετίας του ’70. Είναι ο τρίτος στη σειρά άνδρας που διαφήμισε τσιγάρα και έχασε τη ζωή του εξαιτίας τους, το 2014! Σύμφωνα με τη σύζυγό του Susan, ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή από οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, η οποία οφειλόταν στη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια από την οποία υπέφερε. Ο Lawson ήταν καπνιστής από τα 14 του και έπαιξε τον καουμπόι στις διαφημίσεις του Marlboro, από το 1978 έως το 1981…»

Γράφτηκε και ξαναγράφτηκε για την περίπτωση Πολάκη, αλλά…

Κρίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίμα για τον Αλέξη Τσίπρα.

Κρίμα για τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίμα για τους συντρόφους του.