Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Ο κύβος ερρίφθη. Στη μάχη της προεδρίας και ο Δούκας

Share

Ο κύβος ερρίφθη και όπως όλα δείχνουν, εκτός απροόπτου ο Χάρης Δούκας θα μπει (εκτός απροόπτου) στο παιχνίδι της διεκδίκησης της Προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τη στιγμή που άνοιξε το παιχνίδι, ο Δήμαρχος Αθηναίων και το επιτελείο του έχουν κάνει ήδη τις απαιτούμενες κινήσεις και προετοιμασίες, έτσι ώστε ο κ. Δούκας να μπει στη μάχη της διαδοχής.

Δεν θα το πει ευθέως στη συνέντευξη που παραχωρεί την Κυριακή στην Καθημερινή, αλλά θα μιλήσει για την εμπροσθοβαρή κίνηση που πρέπει να γίνει για το καλό του ΠΑΣΟΚ και του Προοδευτικού χώρου.

Όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Δούκας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις διεργασίες που ξεκινούν για τις προοδευτικές συνεργασίες και την Κεντροαριστερά, ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξε μέσα από την νίκη του στο Δήμο Αθηναίων.

Ήδη στο πλευρό του Δημάρχου έχουν αρχίσει και τάσσονται πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα όπως όλα δείχνουν ο κ. Δούκας είναι η επιλογή των οικονομικών – επιχειρηματικών οικογενειών της χώρας.

Συνάμα όμως αρχίζουν οι επιθέσεις προς τον Χάρη Δούκα και τα χτυπήματα που θα δεχθούν θα είναι πολλά και ισχυρά χωρίς να ξεχνάτε ότι όταν συνήθως μαζί με το γαϊδούρι χτυπούν και το σαμάρι!

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα