Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

Ο Παππάς, ο Καλογρίτσας, ο Κοτζιάς και οι παλιοί φίλοι Σπίρτζης – Ρέππας

Share

Ο Πειραιάς αφρίζει, όχι από φουρτούνα στη θάλασσα, αλλά από φουρτούνα στις σχέσεις Μαρινάκη – Δημητριάδη. Στις σχέσεις Κυριάκου – Ολυμπιακού υπάρχει μπουνάτσα, αλλά σε σχέση με τον ανιψιό, ο θρύλος θέλει την κεφαλή του επί πίνακι!

*Έμαθα – και σας λέω – ότι σήμερα ο Χρ. Καλογρίτσας θα πάει τελικά στο Ειδικό Δικαστήριο, όπου μάλλον θα κάνει και δηλώσεις. Αντίθετα ο Ν. Παππάς δεν θα δώσει το παρόν. Άλλωστε δεν είναι εύκολο για τον πρώην Υπουργό να βρεθεί μούρη με μούρη με τον Καλογρίτσα, γιατί θα είναι αναγκασμένος να θυμάται πολλά, μέχρι και το ότι η νυν σύζυγός του ήταν η Β΄ Γραμματέας του «καπετάνιου».

*Χοντρό φάουλ από το …τμήμα υποκλοπών του ΣΥΡΙΖΑ, η οικογενειακή στοχοποίηση του Πιερρακάκη. Νομίζω, ότι παρά το ότι ο Πιερρακάκης είναι ψηλό παιδί, του έδωσαν και άλλους πολιτικούς πόντους!

*Δίνω συνέχεια σε δημοσίευμα σχετικό με τη συνάντηση Σπίρτζη – Ρέππα στο «γραφείο» του Χρηστάρα στην Παλαιά Αγορά στη Φιλοθέη. «Παλιοί φίλοι είμαστε» μου λέει ο Δ. Ρέππας «και πάω και γω σε αυτό το μαγαζί για καφέ. Βρεθήκαμε τυχαία και κουβεντιάσαμε. Με ξέρεις άλλωστε. Αν ήθελα να πω κάτι σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα το έλεγα ανοικτά. Το έχω πει άλλωστε ότι θα ήθελα να τα βρουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ». Πήγα να του πω κάτι, με διέκοψε και συνέχισε. «Να σου θυμίσω, ότι ως Υπουργός Υποδομών είχα παίξει ρόλο στην εκλογή του Χρήστου (Σπίρτζη), στην εκλογή του στο ΤΕΕ. Ψάχναμε τον διάδοχο του Αλαβάνου (αδελφός του Αλέκου), στο ΤΕΕ, είχαμε δύο ψηφοδέλτια και φρόντισα να αποσυρθεί ο άλλος, με αποτέλεσμα να γίνει Πρόεδρος ο Σπίρτζης».

*Για όσους αναζητούν τον Γιάννη Μανιάτη, τους προτείνω να περιμένουν λίγο, μέχρι να επιστρέψει από το Άγιον Όρος όπου βρίσκεται.

*Ψύχρα, πολικό κλίμα υπάρχει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Κοτζιά, με το ειδύλλιο να μην είναι εύκολο να καταλήξει σε πραγματική σχέση. Με προβληματίζει το ότι ενώ στην Κουμουνδούρου πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής επί Κοτζιά, δεν βάζουν νερό στο κρασί τους, όπως δεν βάζει και ο Ν. Κοτζιάς. Μόνο στη λογική του win win μπορεί (λέμε τώρα), να τα βρουν!

*Διακρίνω μία στήριξη από την Ένωση Κυπρίων, προς τον Συρίγο στην Α΄ Αθήνας και τον Θεοδωρικάκο στα Νότια. Το διέκρινα γιατί είμαι …παρατηρητικός!

*Αν ισχύει ότι στα Χανιά οι άνθρωποι του Ανδρουλάκη θέλουν ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ τον Τάσο Κουρουπάκη και κόβουν ως Παπανδρεϊκιά την πρώην Βουλευτίνα Λίτσα Κουρουπάκη, τότε δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα!

* Τα αιολικά πάρκα προσπαθούν να βάλουν φρένο στο πράσινο υδρογόνο, με τους μεγάλους παίκτες να σπρώχνονται. Άλλοι κοιτούν το σήμερα και άλλοι το αύριο. Άλλοι τα λεφτά του σήμερα και άλλοι του αύριο.

*Το κράτησα το καλό για το τέλος. Έμαθα ότι είχαμε μια συνάντηση πολύ – πάρα πολύ – υψηλού επιπέδου η οποία αφορούσε στο πράσινο υδρογόνο. Η κουβέντα στην οποία συμμετείχαν δύο πολιτικοί και ένας επιχειρηματίας, είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Καταβάλω προσπάθεια για να επανέλθω αύριο σε αυτή τη συνάντηση, με ονόματα, εταιρείες και συμφωνίες!

 

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα