Ο Πειραιάς έχει ενδιαφέρον

Ο Πειραιάς έχει ενδιαφέρον

Κατεβήκαμε στον Πειραιά μια βόλτα και μας λένε ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα είναι τελικά υποψήφιος, άρα η τριάδα που θα εκλέξει η Νέα Δημοκρατία στο λιμάνι είναι (με τη σειρά που τους βάζουμε), Κώστας Κατσαφάδος, Γιώργος Γεραπετρίτης και Γιάννης Μελάς.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μετρήθηκε και βρέθηκε χαμηλά σε επιδόσεις, οπότε εγκατέλειψε τον Πειραιά και τραβάει προς Αθήνα μεριά.

Στα συν του κ. Μελά υπολογίζουμε το ότι σύντομα παντρεύεται τη θυγατέρα του Βασίλη Κορκίδη, Προέδρου του Επαγγελματικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, θέση και πρόσωπο που έχει δύναμη στην πόλη.

Μιας και αναφέρθηκα στον Β. Κορκίδη σας λέω ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά, βάζοντας πλάτη υπέρ του Γιάννη Μώραλη, όπου ο αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ.

Κλείνω με τον Πειραιά και σας ενημερώνω ότι στον Πειραιά θα κατέβει η Ρένα του ΣΥΡΙΖΑ (τη Δούρου εννοούμε), καταλαμβάνοντας τη θέση του Θοδωρή Δρίτσα, τον οποίο πελέκησαν στο συνέδριο και διακριτικά τον σπρώχνουν προς την έξοδο από την πολιτική.