Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
16.1 C
Athens

Ο Περιφερειάρχης κερδίζει, ενώ ο Δήμαρχος χάνει

Share

Το μεγαλύτερο προβλήματα στα Δωδεκάνησα είναι η καθαριότητα

Ενδιαφέρουσα έρευνα για τα Δωδεκάνησα παρουσίασε η Opinion Poll στο TV KOSMOS, όπου ανάμεσα στα άλλα ερωτήματα ετέθησαν συγκεκριμένα που αφορούσαν στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, ο κ. Χατζημάρκος φαίνεται ότι θα επανεκλεγεί εύκολα, σε αντίθεση με τον κ. Καμπουράκη ο οποίος θα δυσκολευτεί. (Εξαρτάται φυσικά από το ποιους θα έχει να αντιμετωπίσει στις Δημοτικές εκλογές).

Γιώργος Χατζημάρκος

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 51,3% των ερωτηθέντων είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, με την ικανοποίηση για το έργο του νυν Περιφερειάρχη στη Ρόδο, να φτάνει το 57,2%

Στο ερώτημα «Εσείς θα θέλατε να επανεκλεγεί ο κ. Χατζημάρκος Περιφερειάρχης;», το 53,2% απαντούν «ναι» και «μάλλον ναι», ενώ το 31,3% απαντά «όχι» και «μάλλον όχι», όπου αντίστοιχα στη Ρόδο τα «ναι» και «μάλλον ναι» φτάνουν στο 58,4%, ενώ τα «όχι» και «μάλλον όχι» στο 31,0%.

 

Αντώνης Καμπουράκης

Σύμφωνα πάντα με την έρευνα της Opinion Poll, στο ερώτημα «Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το έργο του Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη», το 36,4% απάντησε «πολύ» και «αρκετά» ενώ το 59,0% απάντησε ότι είναι «λίγο» ή «καθόλου» ικανοποιημένοι.

Στο ερώτημα «Εσείς θα θέλατε να επανεκλεγεί Δήμαρχος ο Αντώνης Καμπουράκης στις επόμενες εκλογές;», το 36,6% απάντησε «πολύ» και «αρκετά», ενώ το 49,5% απάντησε «λίγο» ή «καθόλου».

Τα προβλήματα των Δήμων Δωδεκανήσου

Τέλος, στο ερώτημα σχετικά με τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών της Δωδεκανήσου, μακράν πρώτο είναι η καθαριότητα (40,7%) και ακολουθούν η κατάσταση του Οδικού Δικτύου (19,7%), οι Υπηρεσίες Υγείας (10,7%), η συγκοινωνία (8,4%) και η στάθμευση/κυκλοφοριακό (8,3%).

 

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα